Yhteystiedot

Wellness Centerin tilat sijaitsevat Savonia-ammattikorkeakoulun Microkadun kampuksella Novapoliksessa C-osassa, 4. kerroksessa, osoitteessa Microkatu 1, 70201 KUOPIO. A-aulasta voit kysyä neuvoja tilojen löytämiseen!

Wellness Centerillä on yksi asiakasohjaukseen tarkoitettu tila sekä erilliset testaustilat kestävyyskunnon ja kehonkoostumuksen mittaamista varten. Tulemme myös mielellämme yritysten ja asiakkaiden tiloihin.

Voit myös tutustua ja seurata toimintaamme facebookissa Wellness Center Savonia ja intagramissa wellnesscenter_savonia. 

Ajanvaraus

Wellness Centerin toimintakausi on syyslukukaudella viikosta 42 viikolle 50 ja keväällä viikosta 3 viikolle 21.

Ajanvaraus toimintakaudella:

Puhelimitse maanantaista perjantaihin klo 9-14 välillä puhelinnumerosta: 044 785 6418. Soitamme sinulle takaisin, jos emme pääse puhelimeen soittaessasi!

Tai etusivulta löytyvästä nettiajanvarauksesta

Halutessasi voit laittaa myös viestiä sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. .

Jos et löydä nettiajanvarauksesta vapaita aikoja, niin soita rohkeasti tai lähetä sähköpostia vapaista ajoista. Huomioithan, että opiskelijoiden harjoittelujakson aloitus- ja lopetusviikot vaikuttavat vapaiden aikojen saatavuuteen.

 

Wellness Centerin koordinaattoreiden yhteystiedot

Salla Lommi, 044 785 6668, salla.lommi@savonia.fi (hoitotyön ja kansainväliset opiskelijat)

Sanna Hukkanen, 044 785 6043, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. (fysioterapiaopiskelijat)